Quote Originally Posted by RaverX View Post
E o ipoteza. Dar am vazut asta la toate platformele, inclusiv PC. Am cumparat recent Metro 2033 la 19.9 lei. Editie normala, nu ceva sold out... Si vad promotii tot mai des la jocuri de PS3 sau XBOX 360. In Romania... Nu mai zic de magazinele de afara.

Poate ni se pregateste ceva...in 2 ani deja o sa intre noua generatie de console. Ce ziceti daca o sa apara fara unitate optica si jocurile vor fi disponibile doar online si se vor putea juca doar conectate la Internet cu un server care sa te autentifice ? Ok, poate exagerez, dar imi cam da de gandit ieftinirile astea masive la foarte multe jocuri.
Nu este chiar atat de surprinzator pretul la Metro 2033 - e un joc aparut acum un an, care nu a avut un succes foarte mare, iar jocurile de pc sunt tot timpul mai ieftine.
Nu cred deloc ca jocurile retail vor disparea - producatorii s-ar supune unui risc enorm, si nu cred ca si-l vor asuma. Oricum ,referitor la Killzone 3 eu am o alta teorie: a aparut Crysis 2 - si asta face concurenta mare la K3 (de, grafica mai buna - poate), motiv pt care se ieftineste pt a ramane competitiv. Lansarea lui Killzone 3 cu putin inainte de Crysis 2 a fost o decizie proasta in opinia mea.
In fine, acum am ajuns sa ne plangem de ieftinirea jocurilor ?
Si ca sa nu fiu off topic: adaug 3 lucruri:
1. oferta de la domo.ro cu Mass Effect 50 roni - Atentie - am cumparat jocul, dar cand l-am primit, coperta si manualul era in lb maghiara si rusa . Din fericire, jocul e in engleza, fain, etc, dar totusi...
2. Pt cei interesati de jocuri de Ps2: am vazut multe oferte pe Amazon.co.uk - cu preturi la 10 L si sub 10 lire - eu mi-am cumparat Kingdom Hearts 2 si persona 4 (cu 9, respectiv 13 lire). Si partea faina e ca sunt variantele originale, nu platinum. Aaa, si, nu cumparati direct de la amazon - transportul e foarte scump - mergeti in dreapta si selectati other sellers, new - multi nu trimit in Romania dar unii trimit - eu am cumparat de la MyMemories (2 lire transport)
3. La emag - joc PS2: We love Katamari - 50 roni (versiunea originala) - tocmai l-am primit