Single post: Eterna si Fascinanta Romanie
-
Member
deci am avut ceva asemanator cu clicknet,aveam internet de 3 mb si intr-o noapte pe la 11 imi picase netu ,aveam chef de wow erau instante programate ,etc... sun la clicknet pe la 12:30 dupa ce astept vreo 15 min raspunde un tip , ii spun ca imi picase netu si nu isi mai revine , imi spune el ca se face o noua dublare de viteza de la 3 la 6 si sa astept pana dimineata daca nu isi revine sa sun din nou.whaaa ?6 mb sweet eram fericit ,tarziu in noapte pe la 3 AM... boom !! isi revine netu ...fericit intru in wow si observ o dublare a latency-ului si de atunci a inceput cosmarul ! la toate jocurile online ping-urile erau dublate intradevar viteza de download se dublase ,nu mai ce instabil devenise pica incredibil de des,era in perioada veri si erau ploi cu descarcari electrice ,auzeam tunetul iar peste 5 secunde imi pica netul . am sunat la ei de m-am plictisit si imi dadeau replici de ma lasau masca "pai e normal sa picenetu cand fulgera" cand auzeam asta nu mai puteam de ciuda mai ales ca lu' vecinii mei l-e mergea perfect si nu le pica deloc exact cum imi mergea si mie pre-dublare de viteza.va dati seama ca nu s-a rezolvat nimic si nu puteam sa schimb providerul pt. ca , clicknet era singurul provider adsl in zona mea.