Quote Originally Posted by alalalt View Post
Prostie mai mare nici daca incercai nu puteai sa spui
PC-ul (mai exact unele pc-uri) poate avea o putere de procesare mai mare decat a consolelor. Dar niciodata nu va fi superior ca platforma de jocuri.
vad vorbe dar nu vad argumente
uite, ma simt generos in seara asta asa ca o sa te invat cate ceva si o sa ofer eu argumente pt superioritatea PC-ului~

- ma jucam in dupa-amiaza asta GTA4, ca de obicei folosind mouse+kb, iar la un moment-dat am ajuns la o misiune cu brucie in care trebuia sa pilotez un elicopter; ei bine am luat atunci in mana controller-ul de xbox360 care-i conectat non-stop la PC si am pilotat elicopterul asa; n-a trebuit nici macar sa modific ceva in setari, jocul a trecut in "controller mode" automat. Dupa aia am luat iar mouse-ul pt ca e muult mai bun la headshot-uri n stuff. Asta inseamna posibilitatea de a alege. Ai asa ceva pe console? Foarte rar. La fel si cu alte jocuri, GRID, Dreamfall, Psichonauts, etc le joc frumos stand pe canapea si folosind controller-ul, iar daca la un moment-dat am nevoie de mouse (sunt niste puzzle-uri in Dreamfall de exemplu care merg greu cu controllerul) pur si simplu pun mana pe el si-l folosesc. E bine sa poti alege.
- SERVER BROWSER. Majoritatea jocurilor pe care le am le joc online, iar match-maker-ul de pe console suge la capitolul asta; stiu pt ca nu l-am putut ocoli in mp-ul de la Far Cry 2, care ar fi chiar decent daca interfata n-ar fi asa consolizata..
- Servere custom. CoD4 cu 52 de jucatori, TF2 cu 32, harti usermade, etc.. Pur si simplu te plictisesti mai greu de un joc. Doar uita-te la cum arata TF2 (cel mai bun joc de multiplayer IMO) in momentul asta pe PC fata de xbox sau mai ales fata de PS3 lol..
- hardware mai bun. ma jucam in seara asta CoD4 multiplayer si ma uitam cum se incarca nivelele in 5-10 secunde.. La fel de repede se incarca in GRID sau TF2. Cat dureaza pana se incarca un nivel pe console? Cate ore stai pana se instaleaza un joc pe PS3? Ce faci cu durerea de cap de la zgomotul de elicopter facut de discul care se invarte non-stop in xbox? Pe pc am majoritatea jocurilor cumparate pe Steam, nu stau cu grija ca pierd discul, nu stau sa scot un disc si sa bag altul, etc. E mai simplu si mai rapid.
- free mods. chiar azi ma jucam Dystopia, un mod gratuit de HL2 si-am ramas uimit de cat de bun poate sa fie.. La fel sunt numeroase alte mod-uri gratuite, daca n-ai bani de jocuri tot ai cu ce sa te distrezi. Cate lucruri sunt gratuite pe console?.. Pana si patchurile de pe XBL sunt pe bani, in timp ce pe PC sunt gratis (vezi TF2 sau Portal)
- jocuri mai ieftine. mult mai ieftine. aici nici macar nu mai trebe sa aduc alt argument, sunt cazuri in care un joc lansat simultan pe ambele tipuri de platforme e cu 50% mai ieftin pe PC. Asta e principalul motiv pentru care e mai ieftin pe termen lung sa te joci pe PC decat pe console. Daca vrea cineva sa ma contrazica, s-o faca cu calcule si argumente, nu cu tampenii puerile gen OMG TREBUIE SA IEI PLACA VIDEO DE 1000$ IN FIECARE AN CA SA TE JOCI OMGOMG; a mea HD4850 a costat 550 de lei asta vara si e mai puternica decat toate 3 consolele la un loc hehe

mai am argumente dar mi-e lene sa mai scriu~~

PS: cea mai mare satisfactie cat am jucat TF2 a fost cand jucam sniper si reuseam sa dau un headshot la un scout/demo/soldier in plina saritura.. Pot face asta pe consola? heh~

Quote Originally Posted by huber_93 View Post
daca lor le convine sa de-a in fiecare an cel putin 1500 ron ca sa fac upgrade la PC ca sa joace jocuri de ultima generatie e problema lor
looooool de unde pana unde 1500 ron?! hahaha funny stuff

Quote Originally Posted by crysty View Post
Da dar sa nu uitam ca pc-ul in afara de skulltrail, nu a atins rangul de procesoare 8-core ca ps3-ul. Inca ..
sper ca glumesti cand compari un core de CELL cu unul de nehalem/deneb/penryn

adica CELL e un procesor bun, dar totusi nu e pt jocuri sau home use, kthxbai~