am parcurs si eu (mai mult oblic) cele 16 pagini ale threadului respectiv. Tom_Cat, nu numai ca te lupti cu morile de vint, insa individul respectiv (care vad este super respectat acolo) te-a cam facut, in sensul ca te-a provocat, ti-a atins niste corzi sensibile si tu ai rabufnit (drept ptr care ai si primit un warning verbal). ti-a intins o cursa cum se spune si tu ai picat in ea. din punctul meu de vedere cel mai intelept ar fi sa te retragi.

poate m-as fi oprit la un paragraf daca acelasi individ nu ar fi scris urmatoarele ca raspuns la un post al lui djleo in care se mentiona consolegames.ro

"Sa ne lamurim... ce dracu e cu comunitatea din Romania? Esti cu ceva mai deosebit pentru ca faci parte dintr-o "comunitate"? Chiar si asa, din "comunitatea" asta atat de meseriasa contorizati pe cei care au console, pe cei online? Eu va garantez ca nu exista 10% din posesorii de console (wii si xbox 360) cu ele ramase nemodate in RO. In plus, in Romania, posesorii de console par a fi un fel de soferi meseriasi de Audi care depasesc fraerii care stau la coada la semafor. Faceti loc... eu am consola, fac parte din comunitate, mi-am luat LCDTV, stau in fotoliu, desfac un Jack Daniels si ma joc cu amicii mei, toti cu AUDI Q somethign, care suntem smecheri si care facem pe "fraerii" cu PC, ca si noi avem PC, dar nu stim sa ii dam drumul si chiar daca am stii tot pe console ne-am juca." Fubar

aaaa...wtf? asta e comportament de moderator si de editor pe un site care se doreste a fi respectabil? nu comentez cuvintele lui de mai sus pentru ca nu are sens. o sa va las insa sa va delectati cu doua editoriale semnate de stimabilul Fubar.

PC fanboys, a rising trend

Consoles will fail

ar merita o scrisoare catre cineva mai sus pus din cadrul softpedia unde sa intrebam daca punctul de vedere emis de moderatorul Fubar este unul oficial sau nu pentru ca, in acest caz, se poate spune ca provoaca un prejudiciu imaginii consolegames.ro si insulta comunitatea noastra. anyway, ar fi o chestie mai mult de fun pentru ca eu unul prefer sa ma joc in continuare ce si cum imi place decit sa ma consum cu asemenea chestiuni (triste).

PS pls inchideti acest thread. nu va aduce decit flame. deja am citit postul lui dizzee de mai sus si eram tentat sa ii raspund, insa m-am abtinut. altii insa cred ca vor continua si asta nu duce nicaieri. Flaming is futile! Singurul adevar e ala in care crezi tu, iar asta o stiti cu totii ff bine.