Single post: Cel mai Enervant joc
-
Junior Member
Cele mai enervante jocuri pe care le-am jucat pe ps3 au fost: Motorstorm 2
acific Rift-100% completion :-> si Cod:Waw la veteran bineinteles-sunt la ultima misiune,presupun ca o sa stau vreo 2-3 ore sa o fac...a si o problema care m-a enervat foarte tare,cand am ajuns la misiunea "When It Rains, It Pours" am inchis consola epuizat si nervos,cand am intrat iar in joc a 2 a zi,am observat ca in meniul "solo" al jocului,imi disparuse "mission select"care pana acum imi aparea tot timpu',dupa ce am dat la "resume game" si am colectat urmatorul "death card" mi-a scris ca am doar un death card: 1/13..eram ceva de genu "wtf,c s-a intamplat?!"(eu le luasem pe toate pana atunci),mi-am zis,puii mei,nu-i nici o problema,o sa le iau din nou,jucand la "recruit",dar cand am terminat misiunea imi aparuse din nou meniul "mission select" si la celelalte misiuni,nu-mi aparea ca am terminat misiunile la veteran,dar in meniul cu trofee,imi aparea...Oare va trebui sa fac jocul la hardened pt trofeul "Hardened War Hero
Complete the game on Hardened or Veteran difficulty. (Solo only)"?O sa fie ciudat,eu o sa am toate misiunile la veteran facute,dar nu o sa am trofeul in care trebuie sa termin jocul la veteran.