am obs ca pe ps3 controlul este si mai naspa de cat pe xbox, as zice ca din cauza controllerului fiind asta (cel putin la mine), triggerele si analoagele nu au sensivitate destula.
cat despre control per total, directia are delay rau si odata ce zici ca te'ai acomodat cu controlul iti arunca o alta masina de iti strica ideile sau mai rau, ai drifturi, unde acolo nu are nici o treaba ce vrei tu sa faci cu ce se intampla sau cum ar trebuii sa fie.
pt o setare stabila a controlului cred ca fiecare tre sa o gaseasca umbland la optiunile jocului si setarile masinii
diferente grafice intre ps3/xbox nu am vazut in afara de AA, iar customizarea jocului e penibila iti ofera niste desene de pus pe masina, da' e imposibil, niciodata nu am reusit sa pun o linie unde vreau, cum vreau si cat de mare vreau
am vazut pe siteu lor ca o dau ca e realist jocul ... incearca concurenta la forza si granturismo si de abea sunt undeva unde e gridul, da' ar fi o jignire pt grid, care d.p.m.d.v e cu mult peste

L.E. WARNING !!! jocul are probleme mari cu salvarile, am crezut k am facut io ceva, dar se pare ca e de la joc.Am reintrat acu pe acelasi profil in SHIfT 2 si nu a luat salvarea, luand jocul de la inceput, acelasi lucru am patit si pe ps3 .... nu va chinuiti sa jucati prea mult la el ....