Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
ai avut si tu o dat bulan in viata sa dai un headshot mai rasarit si ai transformat asta intr-un argument pro pc... scuza-ma dar esti pe langa... ceva posturi mai in spate ai venit cu argumente foarte bune... pc e mai tare ca...
Nu e vorba de bulan........ e vorba de skill........punctepuncte.........ma scuzi........... ca sunt pe langa...... imi plac punctele multemulte
Dar gata cu distractia, sa revenim. Era vorba de faptul ca, folosind un mouse, poti pune mult mai usor crosshair-ul pe capul aluia, chiar daca e scout in saritura, si asta nu tine de bulan. Eu nu ma joc pt competitie, pentru frag-uri sau achievements (care mi se par niste tampenii btw) ci pentru a ma distra dupa 10 ore la munca, iar daca as fi masochist si-as folosi un controller pentru shootere nu vad cum m-as mai distra. Dar ma rog, poate altii sunt masochisti, biblia m-a invatat sa nu judec aproapele~~

1. pe ps 3 stai nu stiu cate ore sa pui un joc... wrong
2. pe 360 te rupe la urechi sunetul dvd-rom... wrong (asta puteai sa o folosesti pana in noiembrie 2008, acum este prea tarziu)
1. am vazut cu ochii mei la cineva cat a durat sa instaleze GTA4~
2. pai alea facute pana in noiembrie 2008 nu sunt decat 99.9% din ixboxurile aflate in circulatie, dar hai sa spunem, 0.1% din ixboxisti n-au problema asta; asa ca ai dreptate~

Funny, n-am de gand sa-mi citesc post-ul ala lung de pe pagina 2 pt ca mi-e lene, dar parca adusesem mai multe argumente acolo, gen costurile mai mari pt consolisti, posibilitatea de a alege intre mouse si controller pt PC, grafica mult mai buna, etc. un raspuns la astea pls?~