Single post: Ce ne-am cumparat azi - console
-
04-04-2011 18:44 #8912 SP
Senior Member
Defapt, nu merita. Cel putin versiunea de Ps3 - multiplayer-ul e varza, cel mai prost Mp pe care l-am vazut vreodata. Lag aproape la fiecare meci, pana si in zombies. Am avut Connection Lost in zombies in runda 21. Branza buna in burduf de caine. Freeze am in Black Ops odata la 3-4 zile, iar asta e ceva inadmisibil. E un joc nefinisat, momentan mai joc doar Zombies - Solo, intrucat Mp e imposibil de jucat, iar din cand in cand incerc un Co-op in 4, care de cele mai multe ori se termina cu "Lost Connection to the Host". Desigur, probabil are o vina si internetul meu care in ultimul timp merge execrabil.
Sincer, n-ai jucat prea multe FPS-uri daca zici ca-si merita fiecare banut.
PS: Din intamplare am dat cu ochii de o coperta de la Level, in care era un citat despre BO din Xbox Magazine (parca): "Black Ops nu numai ca ne-a impresionat, ci pur si simplu ne-a dat pe spate". Fail. Grafica proasta (incearca sa joci Kz3 si apoi Bo... sau Bo si apoi Uncharted 1), si conexiune foarte prosta. Isi merita o parte din bani doar pentru zombies, care dupa parerea mea ar trebui sa fie un joc stand-alone.