Quote Originally Posted by emanuel View Post
As fi curios cati copaci sunt taiati cand iese o carte cu Harry poter sau Twilight, prin comparatie.
Eu as fi mult mai curios cati copaci sunt taiati pentru cutii de carton pt TV-uri sau alt eproduse mari. Sau cati copaci sunt taiati pt pliante publicitare pe care nu le citeste nimeni. Sau pt ziare care sunt citite odata si apoi aruncate la gunoi.

Si asta probabil e varful icebergului, trebuie sa fii ipocrit sa spui ca daca scoti un manual dintr-un joc salvezi planeta.

Sa nu fiu inteles gresit, eu chiar sunt de partea ecologistilor, dar majoritatea isi indreapta atentia in directii gresite. Ar trebui incurajata reciclarea. De exemplu (legat de hartie) - eu lunar strang o cantitate uriasa de hartie din ambalaje, ziare, etc. Si ma doare inima sa o arunc. Pana in urma cu vreo doia ani era un mic centru de reciclare aproape de mine si o duceam acolo si o aruncam in tomberonul pt hartie. Dar a disparut, nu mai exista NICAIERI in oras.

O alta chestie tare : am lucrat intr-o fabrica si trebuia sa aruncam separat hartia, pet-urile, etc. Si se strangeau in containere mari. Iar apoi veneau gunoierii si le aruncau TOATE in masina de gunoi si le duceau la gunoi.

Quote Originally Posted by miami View Post
Dar cine a spus ca se scot manualele? Or sa fie digitale in game... macar sa fie color si mult mai detaliate .
Nu cred ca realizezi ce zici. Hai sa facem TOTUL digital. Cum poti compara un manual tiparit cu unul digital ? Aici e vorba de continut fizic, de o chestie palpabila. E vorba de placerea de a rasfoi un manual sau un artbook, de mirosul ala proaspat tiparit si de multe alte chestii pe care continutul digital nu ti-l va putea oferi niciodata.