in sfarsit am avut si eu ocazi sa joc demo-ul azi dimineata pe la 7. L-am jucat de vreo 8 ori.

IMO jocul are un look superb, o atmosfera de razboi incinsa, un control perfect, un shooter formidabil.
Pt cei care se asteptau la altceva decat un simplu shooter, imi pare rau sa ii anunt ca doar asta e un simplu shooter. Formidabil, dar doar shooter. Fara alte abureli.
LA control am vazut multe opinii negative. Eu nu prea le inteleg. Controlul este perfect, adaugata o senzatie de greutate in miscarile personajului. Joc cu STANDARD 1 mi se pare super ok, m-am adaptat f usor, pt single player e f buna. Nu am avut nici o problema sa dau headshoturi, tinta merge exact unde trebuie, grenada merge acolo unde vreau.
Imi place arma default cu tinta verde, doar ca am o problema la ea ca e prea exacta. Adica poti sa joci fara sa pui macar zoom la arma si tinteste prea bine. Probabil voi termina jocul folosind-o doar pe aceea, cu mici pauze cand trebuie sa iei cateva arme cheie. As fi vrut sa fie mai inexacta, asa pare prea usor.
Dificultatea mi s-a parut mult prea scazuta, voi juca pe hard cand voi avea jocul. Am incercat sa fac pe rambo si mi-a iesit intotdeauna nu reuseau aia sa ma omoare. Prefer insa sa folosesc sistemul cu cover care merge impecabil, e absolut perfect.

Concluzie: un shooter beton armat ... NIMIC mai mult. Imi voi pierde multe multe luni cu acest joc.