Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
sa nu exageram...nu are cum sa scada la 100 ron dupa 1-2 luni...daca ar fi joc de mana a 2-a poate..dar din ce stim pana acum nu cred ca va fi slab..
Nu stiu cine a zis ca e jocul slab... Uita-te la ACB , DA2 sau KZ3 care este in momentul de fata pretul real al jocurilor? Cat a durat pana ACB a inceput sa se vanda la preturi f mici? Acum ca unii nu sunt realisti si tin de pretul jocului si dau de un "noob" care se bucura ca a gasit mai ieftin decat in Auchan si cumpara, cred si eu ca ai parerea asta . Ce trebuie sa fim cu totii constienti este ca o data ce ai scos sigiliul jocului i-ai taiat din start 20% din pret, deci implicit a scazut la <= 160 RON. Pacat ca unele persoane fac compromisuri si dau 180-190 la cateva zile dupa lansare pe un joc desigilat si astfel tin pretul jocurilor destul de sus...Dar destul off topic.

Cert e jocul va fi by all means o capodopera, dar asta nu inseamna ca cota lui reala ca si produs desigilat, pe acest forum, avand ca seller un gamer si nu samsari sau oportunisti va fi dupa 1-2 luni de la lansare mai mare de 100-120 RON