Quote Originally Posted by paunstefan View Post
Nu ne plangem cu DLC-urile pentru ca jocul "principal" tot pe disc ( cu carcasa si manual) il ai, DLC-ul e doar un add-on pentru jocul retail ( ii aduci mici imbunatatiri).
Pentru multi, sa ai un joc original inseamna sa ai ceva care poti sa il arati lumii ( disc, manual, carcasa etc..), nu niste biti pe un HDD.
Da, pentru cei care incep sa se joace cu schimbarile astea deja facute o sa fie ceva normal, dar pentru cei care stiu cum era inainte nu o sa fie normal.
tocmai aici intervine capabilitatea ta, ca si individ sa te adaptezi situatiei. Gandeste-te ca parintii nostri spre exemplu nici nu se gandeau ca copiii lor vor tine in mana un "bat" cu care vor manevra un personaj intr-un tv LCD, slim, color

Ideea de baza aici e ca lucrurile se schimba, ca ne convine sau nu, ca vrem sa acceptam asta sau nu. Si eu spre exemplu sunt foarte mandru de mini colectia de jocuri PS3 care sta pe raft, si in mod cert mi-ar parea rau sa nu mai am parte de asa ceva, dar nu schimba cu absolut nimic faptul ca pe viitor, acest "lux" nu va mai exista... Traim intr-o epoca in care totul e efemer, totul e dinamic, schimbarea aduce de cel mai multe ori profit, sa creste profitul si acest lucru guverneaza in momentul de fata traiul nostru. Totul se leaga de profit.

Acum ca unele persoane sunt nostalgice, e cu totul altceva. Pana la proba contarie aceasta e realitatea...