Graft, de bine de rau la eMag il schimbi pe loc daca e vreo problema. Eu am luat de la ei un ipad care avea un defect. Am mers frumos, l-am returnat si am luat altul nou nout. Spune-mi te rog daca iti face asa ceva orice alt "intermediar". Din cate stiu eu nu. Mai ales ca ti le trimit prin curier/posta si se spala pe maini daca ai primit un produs busit/defect/spart...
La fel, am avut un iPhone 3GS cumparat din US... La 3 luni i-a murit bateria. M-am dus frumos cu garantia "internationala" la Apcom... si-au zis ca ei nu au ce face, ca nu e luat din tara. M-a costat bateria o caruta de bani. Daca era de la emag sau altii care vand "oficial" baniii aceia ar fi ramas linistiti in buzunar.
So yeah... e cu dus-intors. Poti sa cumperi ceva "la negru" si sa ai noroc sa fie totul perfect si sa dai mai putini bani. Sau poti sa fii mai ghinionist si sa-ti blestemi zilele in care ai ales sa nu cumperi "oficial"
---------- Post added 07-04-2011 at 04:16 PM ----------
Din pacate ceea ce ma intereseaza pe mine (iPad 2 3G 64GB) apare cu "stoc epuizat" deja (foarte tare, avand in vedere ca nu a fost niciodata pe stoc): iPad 2 Apple 64GB 3G Negru ipad2- 64GB 3G B
Oricum n-as da baniii aia pe el... tot sper la precomanda de la PCGarage. Daca nu, ma duc frumusel de Pasti si-mi iau dintr-o tara mai "civilizata"![]()