Ares, sa stii ca la fel s-a procedat cu toate jocurile in ultima perioada, si nu doar cu MK.
Iti dau un exemplu: AC Brotherhood.
La precomanda a fost 170 RON, iar cu cateva zile inainte de lansare s-a marit pretul la 240, si se stia ca il vor avea in ziua lansarii, fiind si parteneri UBISOFT, deci faza ca acuma stiind ca o sa aiba MK in ziua lansarii pica.
RvsS a repetat de nenumarate ori ca pretul mic este pentru a incuraja precomanda, si nu cred ca e asa greu sa faci o precomanda, iar daca pe urma te razgandesti, nu trebuie decat sa spui ca nu mai vrei jocul cand te suna, si nu e nicio problema.
Gameshop are o politica bine stabilita, si nu o sa si-o modifice ei in functie de cum vrem noi, si nu cred ca tre sa ne dea ei socoteala de ce vand un produs mai scump ca si shopto.net de exemplu.
E simplu, cum a spus si Grey, nu iti convine, nu cumperi si gata.
Cand au fost super promitii, pretul imbatabile la unele jocuri, editii de colectie, etc. Gameshop erau cei mai tari, dar cum o data nu ne convine ceva, gata, uitam tot, si sarim la gatul omului (aici nu ma refer la tine personal, ci la modul general).
Nu cred ca RvsS poate fi acuzat de ceva, cel putin mie mi-a demonstrat, dincolo de orice urma de indoiala, ca e un caracter deosebit, cu atat mai mult cu cat nu avea nicio obligatie fata de mine, nu am vb nici macar o data cu el la telefon sau in alt mod decat prin PM (stie el la ce ma refer, nu intru in detalii acuma).
Deci, hai sa fim un pic mai intelegatori, si, daca nu ne convine ceva, sa ne orientam in alta parte, ca nu cred ca se supara nimeni pe noi.

PS: Gameshop e PJ, platitoare de impozite si taxe, si totusi, am luat de la ei jocuri la lansare mai ieftine decat de la altii care le aduc de dincolo, si care nu cred ca platesc ceva taxe din castigul pe care il au.
Daca ma insel, imi cer scuze, si rog sa fiu corectat.