Quote Originally Posted by Ares View Post
am sunat la gameshop si mi-au spus ca nu sunt 100% siguri ca il au la lansare , sansele sunt f mari...etc etc.... daca tot aveti chef de scris domnule RvsS, poate ne scrieti cateva cuvinte si despre faptul ca shopto au ieftit jocul inainte de lansare in timp ce cei de la gameshop.ro l-au scumpit .

cele bune.......
Daca prindeti un reprezentant shopto poate primim si opinia lui. Poate fac ei concursuri in Romania, poate dau ei premii, poate trimit un reprezentat dupa concursul din Romania in Anglia la turneu, poate fac lansari, poate raspund pe forumurile de la noi, poate stau noaptea si dau PM-uri pentru a clarifica informatii, etc.

Despre asta nu vorbeste nimeni.

Despre strategia de pret, permite-mi sa ti-o prezint: se ofera un pret cat de bun posibil pentru clientii care precomanda produsul cu mult timp inainte. Este un bonus pentru clientii fideli, pentru cei care urmaresc site-ul, este modul nostru de a spune "multumesc". In plus, ne ajuta sa ne facem o idee despre potentialului jocului.

Nu stiu daca aceasta strategie este pe gustul tau sau nu, dar aceasta este cea implementata acum. Daca sunt alti comercianti care ofera alte posibilitati - excelent, concurenta nu poate fi decat benefica pentru consumator.

---------- Post added 08-04-2011 at 01:58 PM ----------

Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
Scuza-ma ca ma bag in seama, dar daca nu vine in ziua lansarii de la voi, importatori autorizati direct de producator, produsul nu-si justifica valoarea si foarte multi care au dat precomanda la voi e posibil sa o anuleze si sa sa-l ia din alta parte, mai ieftin.
Nimeni nu a constestat acest aspect si dupa multi ani de munca in domeniu, mie imi este foarte clar acest lucru.

Ca sa revenim on-topic- sunt multe surprize pregatite pentru eveniment, sper sa fiti prezenti acolo.