Single post: Achizitii regretate
-
Senior Member
mda... foarte bun subiectul threadului @rasko
, ma mir ca nu s-a gandit cineva mai repede la asa ceva. eu nu am avut prea multe achizitii pe care sa le regret, de obicei imi cumparam un joc dupa cateva saptamani de la lansare sa vad ce parere au comunitatile de gameri. singurele jocuri pe care le cumparam la lansare erau cele din seria Fifa si cele de care eram sigur ca nu ma vor dezamagi (Kz2, Kz3, Mafia 2, AC:2, U2, Heavy Rain etc ) titlurile pe care o sa le enumar vor fi doar de PS3: 
- inFamous: l-am luat dupa un an de zile dupa ce aparuse, nu mi-a placut demo-ul, insa toata lumea il lauda si il ridica in slavi. l-am gasit la o super oferta (pachet inFamou si Batman:AA la doar 120 ron), l-am pus in consola si dupa 30 de minute l-am scos si l-am pus la vanzare 
- battlefield bad company: aici s-ar putea sa fi fost eu de vina. eu l-am cumparat foarte tarziu, dupa mai bine de 2 ani si l-am incercat doar jumatate de ora, dar nu m-a impresionat deloc (incepand cu grafica, nu stiu, chiar nu mi-a placut de nicio culoare
). poate daca l-as fi cumparat mai repede, cand MP era la putere si ii dedicam mai mult timp jocului, probabil nu s-ar fi regasit pe aceasta lista 
- seria resistance: dupa ce l-am cumparat pe primul am jucat ca nu voi cumpara R2, dar ca de obicei "R2 is the s*it, daca nu ai R2 ai degeaba consola bla bla.." asa ca l-am achizitionat si pe cel de-al doilea joc din serie not my type... 
- prince of persia (2008): ador aceasta franciza ("The Sands of Time", "Warrior Within" si "The Two Thrones"
x) dar din pacate jocul aceasta a fost una dintre cele mai mari dezamagiri ale mele 

doar de acestea mi-am adus aminte deocamdata, cel mai probabil o sa revin cu un update