Salut. Incepand de ieri seara sunt mandrul posesor la unui model mini care a FULL KIT, incarcator masina, usb, priza uk, priza eu, 2 baterii in afara de lichid.
Aceasi problema am si eu cu cartrige-urile...nu tin mult. Si lichidul acela este destul de scump.

Acum as prezenta(doar pt mine, nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asta) metoda mea de a lungi viata unui cartrige.
Glicerina lichida nu stiu dc este o solutie asa buna dar cea mai buna solutie(pt mine) este H20 distilata. Acum am terminat si un liceu teoretic pe profil stiinte ale naturii cu 6 ore de chim pe sapt, dar are dreptate MonkY, nestiind ce e in lichidul lor nu prea ai ce sa spui de reactia cu apa. oricum, app in 95% din cazuri reactia cu apa distilata a unei substante da ca produs de reactie substanta diluata. Exceptie fac substantele nemiscibile cu apa(care nu reactioneaza deci ai la final apa separat si subst. nemiscibila separat). In amble cazuri eu, reluand chimia, si vizitand mai multe forumuri de chimie, am constatat ca nu are ce efecte negative sa aiba. in primul caz in care subst. e diluata tragi subt. diluata, deci prin urmare mai putina nicotina iar in a doua situatie tragi substanta si vapori de apa(deci in a doua situatie in plus ar fi vapori de apa care sunt absolut inofensivi, vara cand suntem la mare sau cand umiditatea e crescuta bagam de 100x mai multi vapori de apa in plamani...nu credeti google it!).
Deci eu am pus deja din curiozitate cand sa terminat cartrige-ul 3 picaturi de apa(ce e drept de la canal, care nu recoman pt ca nu e apa pura, are Cl in concentratie destul de mare)care scos fum mai mult decat cand am pus prima oara cartrigul. insa apa evaporanduse repede, tine vreo 20 de fumuri.
Maine o sa ma duc sa cumpar apa distilata si vreau sa vad efectele, care probabil vor fi distilarea subst initiale din nou si din nou pana ramane doar apa distilata. In cazul in care nu mai am subst initiala deloc cumpar sticuta cu nicotina dar macar asa fac economie de ceva bani.

Daca cineva face si o facultate cu profil chimie rog sa spuna parerea pt eu acum urmez una cu profil electronic si matematic.
Astept pareri si de la ceilalti...numai bine.
P.S...apa distilata nu are ce stricaciune sa faca atomizatorului pt ca e pura si se evapora in intregime deci nu are ce depuneri sa lase.

Spor la fumat sanatos