Single post: Fara manuale in carcasele jocurilor noi
-
Senior Member
1. Am inteles la ce se referea argumentul tau, insa in ciuda acestu fapt va exista o schimbare. Acum 40 de ani erau alte masini, alte tehnologii... toate au evoluat intr-un fel sau altul. Distributia online a filmelor creste, drept dovada un serviciu precum Netflix are succes.
2. Stiu ca suntem fruntasi cand vine vorba de viteze la net, dar acestea cresc la nivel international. Acum depinde si de cati oameni fac teste gen Speedtest.net, poate ca la ei aceste teste sunt facute si de bunici care si-au luat PC doar pentru a vorbi cu copiii plecati intr-o alta tara.
3. Un HDD de 3TB costa 7 milioane acum in magazin. Un producator nu va cumpara HDDul la acel pret, preturile oricum vor scadea... si oricum nu-ti trebuie 10TB. Sa fim seriosi, cate jocuri joci in acelasi timp?
4. Am explicat destul de simplu cum sta treaba cu backward compatibility sau cu filmele. Cel mai probabil titlurile bune, pentru ca restul nu merita, vor fi distribuite pe PSN/XBL/VC.
5. Da, dar asta se intampla peste 10 ani, iar dupa cum tu ai spus: e un fel de "hai sa ne jucam de-a mama Omida".
Uiti de Steam care genereaza profituri uriase, multi producatori sustinand ca este mai important decat piata retail (vorbind strict de PC). Daca ar deveni singura piata (sau daca ar fi un numar de titluri decente pe PSN/XBL), ar fi la fel de profitabil ca piata retail actuala.
Distributia digitala mai are cateva avantaje, oferite de servicii precum Steam:
-cloud saving
-ai jocurile oriunde vrei, oricand vrei, fara sa cari o cutie dupa tine