Single post: Recomandare jocuri PSP
-
Senior Member

Originally Posted by
george_2002
inca de la inceput pot spune ca ma declar un fan trist al consolei psp..si nu neaparat ca consola nu ar fi practica ci doar din postura de gaming...am tot citit de unele jocuri care sunt pe psp dar in mare parte si aici nu vreau sa jicnesc pe nimeni pt ca fiecare e cu gustul sau imi par foarte imbecile gen loco roco patapoane legouri si vesnicele sf-uri care ma scot din minti dea dreptul...consola e foarte utila dar moare lent pt ca nu se scot jocuri de calitate pt ea ...sunt si cateva jocuri care le-am jucat cu placere cum ar fi asasin creed gta liberty city the godfather thencu asasin call of duty medal of honor 1,2 ufc 2010 king kong brother in arms fight round 3 si ultimul god of war dar asta din plictiseala si de dragul graficii pt ca actiunea ma plictisea teribil si sf-ul dus la extrem rau de tot...deci dupa cum spuneam e pacat ca nu se scot mai multe jocuri cum ar fi mafia2 varianta psp apoi medal of honor ultimele tot pt psp si cate si mai cate lista ar putea continua, dar sincer cum apare un joc mai mult ca sigur e numai sf si chiar in mare parte sf dus spre extrem personaje gen desene animate de sincer chiar te dezgusta...
daca si patapon e un joc imbecil atunci ...
. Asta sincer il consider al 3lea sau al 4lea cel mai bun joc pt psp din cauza ca e foarte original, distractiv si unic. Jocurile pt psp nu ies in evidenta din cauza graficii (deci nici nu are rost sa il compari cu un joc de ps3/xbox360... nici nu prea are logica sincer
te astepti ca o consola lansata dinaintea celor mentionate si care e de 30 de ori mai mica decat acelea sa aibe grafica asemanatoare).
Degeaba au grafica faina da au control aiurea sau poveste neinteresanta (GTA Vice city/Liberty City Stories, CoD si alte shootere pt psp).
Recomand cu caldura Patapon 1,2 (si in curand 3), Loco Roco 1,2 , Exit (ala e un puzzle game cu adevarat provocator), Luminies si N+ pe langa clasicele jocuri Final Fantasy, Metal Gear Solid sau God of war.