Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Super Street Fighter 4
-
11-04-2011 11:24 #1330 SP
Member
Guyz, voiam sa vb putin referitor la offline-ul de ieri. Dupa cum ati vazut probabil, la un moment dat m-am apucat niste spume datorita unor aspecte pe care vreau sa le clarificam:- venim la offline pt ca ne place sa ne jucam fighting games (mai venim si pentru caterinca, ca sa ne mai vedem si noi, sa mai vb una alta, sa mancam pizza si sa bem o bere, sa-l trollam pe Maic, etc). Atunci hai sa se joace toata lumea pe cat posibil in mod egal!
- N-am nimic impotriva in general sa ma ocup de organizare (stabilit cu tipu de la sala cand mergem ca sa ne rezerve, detalii financiare, strans bani, comanda pizza, etc). Pun suflet si in detaliile astea si uneori mai gresesc (ieri am uitat sa-i comand pizza lui Poke si nu am certitudinea ca felul de pizze comandate au fost cele aduse...). Propun sa facem prin rotatie comanda la pizza sau sa am un "ajutor" responsabil care sa verifice si el ce vrea lumea. Nu-mi place sa gresesc si prin asta unii dintre voi sa se simta naspa.
Poate mai sunt chestii dar astea mi-au venit acum in cap. Am vb si cu Radu si ne-am gandit sa facem niste reguli simple dar clare pentru fiecare offline, reguli de genul: se joaca 3 din 5, cu 2 sau 3 win limit.
Inca ma gandesc cum sa facem in cazul MVC-ului. Degeaba am vb ieri cu cativa dintre voi... Nu vreau sa impun nimanui ce joc sa se joace insa vreau sa gandim logic aspectele: avem 7-8 oameni pe 2 console la SSF (4 se joaca, 4 asteapta - nicio regula de win limit, fiecare se scoala cand vrea de acolo, plm). La celelalte console avem 4 oameni pe MVC si nimeni care mai asteapta. De aici rezulta ca 4 persoane care asteapta la SSF se joaca si ei cand apuca si cand se mai plictisesc ceilalti 4. Pe de alta parte, cei 4 de la MVC se pot juca intr-una, de la ora 12-19, fara ca altcineva sa-i intrerupa. Nu mi se pare corect... Iar cand vin si va zic vi se pare ca sunt bulangiu, etc.
Din moment ce ne strangem sa ne distram si sa ne simtim bine, haideti sa fim corecti intre noi. Una peste alta, am cerut la sfarsit tuturor aceeasi suma de plata.
Ne vom gandi la reguli exacte si vreau sa le discutam, nu sa fiu vreun Bison (Dictator) si sa le impun.
Astept pareri, moe si alte urari de bine catre mine