Drift-ul mi se pare si mie imposibil deocamdata. Cu volanul. CU controller-ul nu am incercat. In rest, am observat ca foarte multe masini au un handling mai bun cu suspensia standard. Daca ii schimbi suspensia si nu setezi valorile foarte bine....si nici nu prea ai cum pt ca nu toti suntem mecanici auto, masina va merge ca naiba.

Pana acum am Renault Megane RS - se misca foarte bine, usor de controlat, arata si bine
Bmw M3 E30 Sport Evolutinon - foarte stabil, usor de controlat, nu foarte rapid
Bmw M3 E46 - wide body-kit, stabil, rapid, putin nervos la limita.
Lexus IS-F - Wide body - foarte buna masina. Pacat ca am atins limita clasei C doar cu Body, cauciucuri si ceva setari la cutie. Motorul e cam lenes, mergea mai rapid

Am ramas dezamagit de BMW 135I, Ford Focus RS, Porsche 911 GT2 RS parca.(cel portocaliu, mai ieftin).

Ma enerveaza ca nu imi da banii tot timpul. Un level da, unul ba, etc. Bug enervant. Strang bani de un M6. Grafica mi se pare foarte buna pe PS3, te fura peisajul, iti intra soarele in ochi, nu vezi curba la timp. Plus ca efectele cu murdaria, zgomotul pietricelelor aruncate pe capota sau de rotile tale in aripi, completeaza senzatia de cursa. Iar accidentele sunt superb redate. Daca lovesti un oponent mai mult ca sigur vei pierde controlul in joc. Iar daca ai ocazia sa intri intr-un carambol, o sa vezi cum zboara bucatile in stanga si in dreapta.

Au aparut deja zvonuri ca vor scoate un patch in curand, care sa elimine bug-urile cu volanul(un fel de steering-lag) si altele

E un joc mult mai distractiv decat GT5 in mare masura Autologului. Eu ma bucuram daca Autolog-ul nu ma baga in aceeasi oala daca parcurg un traseu cu Retro D, cu unul de clasa A.....