Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
Good point Q. Atomizatorul din cate am inteles de la explicatia celora care lau facut ar lucra la temperaturi ca intr-o tigara normala adica 50-70 grade celsius.
Prin chestia asta mi-ai deschis ochii si in ce tip de reactie se incadreaza celor spuse mai sus. Este vb de prima reactie in care subs. initiala este diluata din nou si din nou adaugand picaturi de apa distilata. De ce zic ca e prima reactie...pt ca dc ar fi a 2a as obtine apa separat in stare lichida cand trag, apa neputand fi transformata in vapori decat la 100 grade(cred ca toata lumea stie asta). Este prima si din primele teste pt ca cu cat adaug mai multa apa cand se termina fumul cu atat tine mai putin fumul urmator. Deci subst. diluanduse ii creste cu fiecare adaugare de apa punctul de fierbere pana cand pct. de fierbere va fi mai mare de 70 grade Celsius si nu va mai scoate deloc fum, va fi unusable si trebuie cumparate picaturi.
Oricum experimentul cu apa distilata continua si pana acum, adaugand cate 1-2 picaturi cand nu mai are fum, a ajuns sa ma tina de ieri la ora 13:30 pana acum 11:13 si continua(asta eu fumand ca disperatul - 1 pachet pe zi de Pall Mall lights lungi in mod normal) sa tina cartrige-ul.
O sa fac in aceasta saptamana tabele si grafice ca sa vad exact durata unui cartrige, durata unei bateri, durata de viata a atomizatorului, costuri finale si dc se renteaza sa fumezi mai mult asa(cu toate ca pare super chiar dc folosesti cartrige-ul original direct de la producator atomizatorul are o durata de viata intre 14-60 de zile garantat producator si e aprox 5.9 lire unul, iar cu bateriile ramane de vazut, am citit ca si alea se duc rpd - deci pe langa cartrige ar mai fi si atomizorul si bateriile ca si consumabile fapt care la inceput cred k nici unul nu leam vazut asa).
Healthy Smokin'...