Articolul nu e noutate (lucrurile care sunt acolo scrise s-au mai zis). Nu ai spatiu in casa nu-ti lua, nu sunt foarte multe jocuri, nu exista jocuri pentru gameri inraiti. Chestiile astea se cunosc. Viitorul va acoperi chestiile astea (vezi exemplu Nintendo 3DS, sunt la fel de putine jocuri)
"Faptul ca un lucru se vinde bine nu inseamna neaparat ca e si bun." Corect. Nici produsele Bang &Oluffsen nu se vand la Obor dar sunt al naibi de calitativesi se vand la bucata si nu la kg pentru ca te costa cam 10000E un tv. Ideea e ca fiecare (inclusiv Wii despre care zici ca nu ar fi neaparat bun) din aceste console se bate pe o piata care te include si pe tine si pe mine: tu poate hard-core, eu casual. Kinect ca si Move ataca Wii la capitolul interactivitate, control si evident content. So,nu te raporta la situatia prezenta ci vezi iin viitor cam ce a facut Kinect pentru industria de gaming si nu numai. In 5 -10 ani pot bate pariu ca nu ai sa mai tii controlerul in mana nici la Wii si nici la PS3.
Anyway articolul citat de tine e in totala opozitie cu ideeile pe care unul altul le-au gasit realizate pe baza tehnologiei din spatele Kinect si care au fost lately postate aici. Si nu ca ar fi un lucru rau dar sincer nu-i vad rostul caci lucrurile se stiu, se cunosc si in mare sunt outdated. Si daca ai citi macar primul coment ai vedea si cat de aiurea e sa vii cu un astfel de articol pe un site dupa atat vreme de la lansare... unu pentru ca intri intr-o discutie interminabila de genul PS3 vs Xbox vs Wii rulez si doi pentru ca sincer cine e unul sau altul sa-mi zica mie ce sa cumpar. Ai nevoie de cineva sa-ti zica ce sa cumperi sau poti lua o decizie singur informandu-te din mai multe locuri?
Multam
P.s- citeste comenturile la articol de amuzament.