[+] Povestea - personaje si plot, ce sa mai zic de faptul ca fiecare decizie schimba destinul protagonistilor, implicit finalul titlului, la care mai adaug si intorsatura incredibila a evenimentului principal (stiti voi care).
[+] Gameplay-ul (controlul absolut unic, implementarea AIR)
[+] Povestea
[+] Grafica - art design-ul, texturile si expresiile faciale ale personajelor
[+] Sunetul, atmosfera, feeling-ul. Jocul te pune imediat in pielea personajelor, si asta pentru mine a contat enorm.
[+] Povestea
[+] Tot ce nu am mentionat si trebuia sa o fac
[-] Controlul putin anemic in unele momente.
[-] Implementarea nu tocmai fericita a camerei in destule locatii. Uneori, de asemenea, am avut un oarecare Deja Vu ca joc Sims, dar nu e neaparat un lucru rau.
[-] Dialoguri uneori repetitive. Spre exemplu, daca-ti intrebi copilul de 2 ori acelasi lucru, el iti raspunde tot de 2 ori cu acelasi text si aceeasi intonatie.
[-] Eu l-am terminat in 10 ore, poate nu am jucat cel mai lung final, dar oricum jocul nu e foarte lung. Totusi, desi nu are multiplayer (nu ca i-ar trebui asa ceva), e salvat de finalurile multiple care culeg multe ore de gameplay.
Per total nota mea este 9.8, minusurile fiind pentru mine aproape total lipsite de importanta datorita experientei unice care mi-a oferit-o jocul per ansamblu.
Mentionez, insa, ca am jucat Versiunea 1.07, deci eu nu am intalnit numeroasele buguri de care jucatorii s-au plans la lansarea HR.
Desigur, daca aveti PS3 nu ezitati sa incercati acest titlu cat mai repede. Este o experienta noua si placuta care merita din plin traita.
Nu in ultimul rand am simtit nevoia sa postez urmatorul clip, enjoy !