Single post: Tigara electronica
-
16-04-2011 21:33 #4100 SP
Junior Member

Originally Posted by
pepino967
Probabil ca d-aia te-ai lasat si de "dura-c". Atunci cand iti vine gust iute intepator pe gat, nu e de vina tigara si nici atomizorul. Pur si simplu, ori s-a terminat lichidul din cartus, ori s-a uscat filamentul atomizorului. Verifici mai intai cartusul. Vezi daca iti ia aprox. acelasi numar de picaturi ca la incarcarea anterioara. Daca nu, lasa-l cu cate iti primeste si pune si direct in atomizor 2 picaturi. Ca regula generala: la fiecare reincarcare de cartus sau schimbare de cartus, pune si in atomizor 2 picaturi.
Un alt sfat util: e bine sa-ti incarci mai multe cartuse inainte de a pleca de acasa; atunci cand le incarci, scoate buretelul (vatelina) din cartus, pune picaturile in el (nu pana in buza cartusului) si dup-aceea baga la loc buretelul (vatelina) usurel ca sa isi lichid in el (in felul acesta iese si aerul bine din el) si mai pui o picatura peste buretel in final; in fiecare seara, mai fa si urmatoarea operatiune- iei fiecare cartus in parte si sufli in el pe sus intr-un servetel (o sa observi cum va iesi un lichid din el pe partile laterale-canalele de aer) si le stergi, bineinteles. O data la 2-3 zile sufla bine atomizorul intr-un servetel, sa iasa resturile de lichid si apoi amorseaza-l cu vreo 4 picaturi noi de lichid inainte de a-i pune cartusul.
Par ca ar fi o gramada de chestii de facut, dar nu-i chiar asa. Cand te vei obisnui, va fi o simpla rutina sa faci aceste operatiuni.
Spor la aburit !

Cartusul meu nu are nimic inauntru, am luat Kit Joye eGo-T negru si are 5 cartuse goale incluse in set.
Cartusul are un capacel, l-am scos si am umplut cu lichid. Cartusul este plin, am picurat si pe atomizor dar din pacate este acelasi gust neplacut.
poate nu umplu eu cartusul cum trebuie, nu stiu ce fel de cartuse sunt astea, la tigara veche aveam cartuse cu vatelina in interior.
Poate lichidul e de vina? Am luat Dekang - PG - xhigh.