... deci, ma apuc frumos de jucat, fac "Templar Knight", ma arde dragonul pe pod de nu ma vad, ca m-am prins tarziu si la modul "burning hard" ca se mișcă �n reluare chiar dacă am si numai un stilet de �mpuns cămașa de zale, ma supăr un pic, iau de la zero cu preoteasa, bat level-u' cale de vreo 2-3 ore ca sa ma rada de data asta la capăt de pod doi scutieri pe care nu-i observasem de bucurie ca am scapat, raman si fără toate sufletele (nu multe - 2-3k) ca ma "ambuscadeaza" niște "dreglings" cu "fire bombs" pe scurtătura, ca vezi Doamne ma grăbeam, ajung �n fine la poarta "boss-ului", unde de cum �ncerc sa bat cumsecade la poarta, �mi pica mesajul - "Your mace is broken!"... Moment in care imi zic: "sa-l vand...?! sa-l dau la schimb...?! Pe urma: WTF?!? ce daca mai am numai "Bastard Sword", ce daca nu o pot manevra numai cu 2 manute...?? "Take a leap of faith... si cuuu... Kratos, Conan, Sergiu Nicolaescu, The Monumental, etc INAINTE... Si cumva cumva l-am dovedit pe Phalanx... Scuze de topicul cam prea lung - intr-un cuvant EPIC jocul!!!