Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Coltul de rai al consolistului
-
18-04-2011 16:51 #1762 SP
Senior Member
@Fantastik....am, si asta ce inseamna? E de porc, sau e ok? 
@emanuel. ms ca iti place ( cu toate ca nu e chiar colt). Nu e problema, in spate nu are placaj mobila. Plus ca xbox`ul fat(ala alb) il am de la inceputul lui 2009, si nu are nici o problema. Inainte imi faceam griji, acum chiar nu.
La slim chiar ca nu imi fac probleme, si sunt zile cand joc si vreo 4-5 ore. Pana la urma daca se strica, asta e, garantie..
Pt a lamuri: am doua xbox-uri pt ca atunci cand m-am decis sa imi iau kinect, am vrut sa il iau la pachet cu slimul de 250 GB(cel fat avand doar 20 GB).Pe cel vechi se mai joaca nevasta-mea Splosion man si Fitness Evolved, sau mai facem un joc de Mortal Kombat vs DCU, in rest se cam aduna praful pe el.