Salut. M-am intors si eu acum si pot sa va dau detaliile care din pacate nu sunt prea placute.

Pasul 1. Am ajuns acolo, si fix inainte sa inceapa turnamentul (a se nota, pe loc, inainte sa inceapa), am aflat de la unul din public, decizia de a bana Cage acolo (eu pregatindu-ma cu Cage o groaza pt acel concurs, a fost insta fail). Din fericire nu mi-am luat-o in asa hal in freza ca finalistul din Belgia parca, acesta afland FIX PE SCENA cand era interviewat de fata aia.

Si anume, il intreaba, de unde vii, ce faci, drum lung, etc..esti gata sa te bati pt tara ta in finala? DAAAAAA...cu ce personaj joci? CAGE!. A...sorry, banat. A ramas omu ala tablou, seriously n-am vazut in viata mea o asemenea expresie de WTF. S-a enervat in asa hal incat pur si simplu a plecat de pe scena acasa, a dat forfeit.

Eu am ramas sa joc, pentru ca venisem atata drum si cu avionul ala (am avut in asa hal rau de avion am zis doar de aia joc, sa nu ma intorc asa repede inapoi ca e groaznic), si am zis, ok fuk it, trec pe subzero. Nu aveam nici pe departe asemenea antrenament cu subzero, nu stiam punishuri, recovery, nimic, fiul ploii acolo, da aia e m-am bagat.

Pasul 2. Nu am apucat sa joc meciuri deloc acolo, decat 2-3 maxim, pt ca inainte de concursuri (zic concursuri pt ca urmeaza pasu 3) nu lasau organizatorii sa se joace decat oameni NEinscrisi in concursuri. Asa ca am jucat doar 1-2 meciuri , moment in care am observat instant un lag fooarte mare pe acel proiector pe care l-ati vazut in film. Mare, 0.5 secunde sau ceva de genul. Nu imi venea sa cred...ma duc vorbesc cu organizatorii, stiti lag alea...a sry , aia e, asa se joaca. Am mai vorbit eu pe acolo, am vazut ca bat apa in piua, am lasat-o balta, zic, ok, toata lumea joaca cu lagu ala, aia e, turnament de online cu ping 500. Sa nu mai zic ca se juca in picioare in tarcul ala de lemn, fara pauza. Asta a fost strike 2.

Pasul 3. Au fost 2 concursuri. Prima data concursul UK, cum a fost la noi cel din RO. Apoi urma concursul european. Eh , problema a fost ca Ryan a participat in concursul UK, deci a jucat aproximativ 10-12 meciuri pe lagul ala si s-a obisnuit super bine cu el, astfel incat in turneul european omul deja juca lejer ii ieseau toate combourile. A castigat turneul de UK si apoi a trecut la cel de EU.. Majoritatea din cel de EU se plangeau ca e lag, si ca Ryan a avut practice pe el si ei nu, dar nu s-a sesizat nimeni si s-a continuat demersul.

Eu m-am muncit cat am putut cu sub, pe lagu ala, am ajuns in semifinale unde am pierdut contra unui finalist, datorita unor combinatii de lag si subzero fail. La limita a fost, trebuia sa ii mai dau 1 hit ca sa castig, si am ratat. Aia a fost. Apoi acest finalist a trecut sa joace cu Ryan si a pierdut. Ceea ce inseamna ca locul 1 si 2 s-au dus.

Pasul 4. Sperantele mele la locu 1 s-au diminuat la 30% cand am aflat ca nu am voie cu Cage, si la 1% cand am vazut ce lag era pe proiectoru ala. Am zis macar intru in primii 3, pt ca din mailul pe care l-am primit initial rezulta asa:

Revised Prizing

First: Trip to Chicago to visit the Neatherealm Studio and meet with Ed Boon + Gold MK belt + Kollector’s Edition of the game.
Second: MK Arcade Stick + MK9 Game
Third: MK Kollector Edition
Am zis ok, joc in finala mica, iau locul 3 (stiam cu cine joc pt locul 3, si aveam sanse mari deoarece omul era mai novice). Si asteptam sa se joace pentru locul 3 finala mica, sa pot lua si eu un premiu.

Si acum cireasa. Ce s-a intamplat? Pai dupa ce a castigat Ryan, interviu, i-au dat premiu, si gata, tac pac, s-a inchis pravalia, i-au dat pe toti afara, la revedere... nu se stie nimic, nu se stie daca omu de pe locu 2 a primit ceva, nu se stie cine e pe locu 3 sau 4, pt ca nu s-a jucat, nu s-a mai dat nici un premiu nimic. S-a dat afara. Deci fail. Strike 3

Deci rezumat:

1. Am aflat ca personajul meu cu care ma antrenasem ani, e banat, fix acolo pe loc incat am ramas tzava.
2. Era un lag astronomic pe acel proiector, se juca si in picioare, si nimeni nu s-a sesizat deloc.
3. Finala UK a fost fix inainte de cea EU, si a fost un avantaj considerabil play-ul pe acel lag 10 meciuri.
4. Finala mica a fost uitata, si premiile din mail au fost un buzz gen "varianta demo" care in "jocul final" au disparut. Asa ca eu am iesit pe locul 3 sau 4. You choose.

That's about it. Un singur lucru pot sa zic, Cosmin poti sa fii mandru ca organizarea din RO a fost cu 10 clase , 100 clase even, peste cea de acolo. Nici nu s-a comparat. Pot sa zic ca daca stiam, nici nu mai plecam acolo degeaba, ramaneam aici si sponsorizam cu banii aia de drum lansarea voastra de pe 21.

Oh well....daca mai aveti intrebari shoot, raspund maine, acu sa ma bag la somn. Cya.

Un mic edit:

De ce a fost banat Cage: pt ca, exista bugul ala de demo, BP FP repeat, care face permastun. Le-a explicat lumea ca toti stiu de bugu ala si ca nimeni nu il foloseste, ca si Scorpion are FP repeat la corner, permastun, ca la fel nimeni nu foloseste, nimic, vorbeai cu pereti. Scuza lor a fost ca in finalele din nu stiu ce tari s-a folosit bugu de Cage, si s-au descalificat jucatorii, asa ca au hotarat ei sa baneze personajul cu totul.

Degeaba le-a zis lumea ca ok, foloseste cineva bugul, descalificati-l frate, dar nu banati personajul. Nope...astea sunt regulile, take it or leave it. Si aia a fost.