Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mortal Kombat
-
19-04-2011 09:29 #1225 SP
Member

Originally Posted by
viezure
Sounds charming.
Macar ti-ai luat si tu de acolo ceva?
Am prins si standul de Duke Nukem, dar era demoul ala pe stadion cu boss-ul si atat, asa ca n-am vazut nimic din joc. Am luat suveniruri si tricouri, dar ma gandeam sa iau si un stick d-ala MK..surpriza..nu aveau nimic de genu acolo (fapt premergator pt fail-ul la premiile de locu 2 si 3). Am poze, si da, am poze si cu fetele alea de cosplay. Kitana n-a mai venit pana la urma, n-am vazut-o deloc pe acolo, in schimb Mileena a fost centrul atentiei pt ca a ales o fata cu sanii foarte generosi ca sa zic asa, incat toata lumea saliva pe acolo. Din pacate placerea a fost numai de partea lor, pt ca a zis fata aia ca este incredibil de incomod costumul ala si ca de-abia asteapta sa scape din el.

Originally Posted by
eagle-eye
Mda, niste carnati din cate aud. Sa nu mai aud pe nimeni ca se plange de lansarile noastre, uite ca in Romanica noastra se poate mai bine ca la englezi. Pai la noi cred ca isi dadeau foarte mult interesul organizatorii, din cate vad pe aia i-a durut in pix. Asta e, sa speram ca te trezesti cu premiul 3 la usa. De curiozitate, din ce tari au fost aia de pe locul 2 si 3/4?
Nu prea am cum sa ma trezesc cu premiul 3 pt ca nu s-a jucat finala mica sa se decida cine ar fi iesit pe 3 
Am vorbit apoi cu persoana responsabila pt eventul de UK (ala care s-a facut ca la carte, cu premiu MK arcade machine, etc) si si-a cerut scuze si ca nici ea nu a stiut de schimbari, nu stie cine trebuia sa se ocupe de cei din EU, responsabilitatea ei era doar pt UK si s-a oferit sa imi trimita prin posta acasa premiu de consolare jocul, dar am refuzat pt ca nu ma dusesem acolo la pomana, era vorba de principiu.
Locu 1 a fost UK, locul 2 Grecia, 3/4 RO/UK cred, nu stiu exact ce nationalitate era cel de-al 4lea.
O well, astept sa imi clatesc ochii cu o lansare facuta ca la carte si chiar peste, pe 21
Ne vedem acolo