Quote Originally Posted by Snake View Post
Pana acum va plangeati ca Wii e prea slab pentru jocuri de console 'serioase' comparativ cu PS3-ul si Xbox-ul. Acum ca lanseaza ceva mai tare decat PS3 si Xbox 360 va plangeti ca 'nu e bine domnule - nu e viabila'. Sa fim seriosi, cei care zic asta cred ca fie sunt fanboys Sony fie fanatici Microsoft. Altfel eu unul nu vad cum ceva mai puternic, cu super nume in spate, cu cele mai vandute titluri din istoria gamingului, ar fi o 'miscare proasta'.

Pentru cei care zic 'Da, dar la anul scoate Microsoft ceva si mai tare' sau 'Peste 2 ani vine Sony cu ceva de n ori mai puternic', eu nu pot sa le spun decat 'Fratilor, eu vreau sa imi traiesc viata acum! Vreau sa ma joc azi, maine, anul asta! N-am timp sa astept un PlayStation Forever. Care oricum, ca si in cazul Xbox-ului, va intarzia cel putin 2 ani. Nu uitati ca PlayStation trebuie sa-si vanda Move-ul iar Xbox-ul Kinect-ul! (Desi ma gandesc ca ar putea face si urmatoarea generatie sa fie compatibila cu Move si Kinect)

In final eu unul zic ca e demential faptul ca in sfarsit iese urmatoarea 'cea mai bine vanduta consola' din ultimii 5 ani. Ca idee, pentru fanboys, cifrele de vanzari:

Playstation 3: 49 de milioane de console vandute
Xbox 360: 53 milioane de console vandute
Nintendo Wii: 86 milioane de console vandute
Parca o consola trebuia sa fie buna pentru 4-5-6 ani. Daca Sony si MS scot ceva mai bun, Wii 2 ar deveni slab, iar asta ar insemna sa cumpar o alta consola, iar asta nu e chiar OK. De asta am spus ca e o miscare proasta. In al doilea rand... nu cred ca trebuie comparata cu PS3 sau Xbox 360, teoretic Wii 2 este din urmatoarea generatie. Move si Kinect ar putea fi imbunatatite pentru urmatoarea generatie.

Wii este intr-adevar cea mai vanduta consola, dar este vanduta datorita gamerilor casual, pentru ca Wii duce lipsa de titluri bune (cu exceptii - titlurile 1st Party, lipsesc insa titlurile multiplatform de calitate).