Single post: Call of Duty: Black Ops
-
19-04-2011 22:45 #1590 SP
Member

Originally Posted by
G-XtremE
Eu va spun sincer ca nici nu stiu ce culoare are connection bar-ul cand sunt 2 liniute in Modern Warfare 2. Dintre toate, acesta a ramas jocul cu cel mai bun multiplayer din seria Call of Duty (pentru PS3). Oricat de enervanti ar fi quick scoperii si camperii, ma pot juca linistit pentru ca matchmaking-ul asigura conexiune VERDE! Black Ops este o gluma stupida si nu inteleg de ce de fiecare data cand Treyarch scot un joc trebuie sa-l faca atat de frustrant in multiplayer. Nu inteleg de ce nu pot sa rezolve problemele serverelor. Cand faci un joc care e asa de alert si ruleaza la peste 40-50 cadre pe secunda, intre 50 ms si 100 ms latency este o diferenta enorma. Ma enerveaza sa vad atat de mult potential aruncat in WC.
Ok, stiu ca este un forum dedicat consolelor si ca PC`ul nu are ce cauta aici, dar pe computer nu exista astfel de probleme. Am jucat toate Cod`urile pe pc mod multiplayer si niciodata nu m`am plans de lag. Intotdeauna jocul a fost smooth si serverele bine aranjate. Nu am o retea de internet super tare, dar nici cea mai proasta. Sfatul meu, daca iti doresti sa joci fara probleme in MP, treci pe PC. Doar un sfat.
Oricum, jocul este praf si imi pare rau ca am dat 50 dolari pe el... dupa o luna m`am plictisit de noobtuberi, de rage`eri, de kick/ban pentru 3 hs in a row... nu are acel feeling pe care l-a avut MW2. Pacat.