Iar se revine la aceelasi discutii - se confunda notiunea de moralitate cu cea de bisnita (atentie nu am zis ca cele 2 notiuni se exclud)

In primul rand vreau sa ii atrag atentia lui AVoF ca donely poate face pe forum aproape tot ce vrea el, pentru ca este ca si casa lui si nu cred ca tie (avof) ti-ar conveni sa vina unu la tine acasa si sa se ia de tine, ca vezi doamne stai in chiloti sau in cucul gol (desi este foarte imoral sa stai despuiat) insa la tine acasa stai cum vrei si faci ce vrei, nu-ti place de donely nu mai intrii pe forumul acesta, sau macar nu intrii si il tragi la raspundere... asa ca ciocu mic si joc de glezne si mai subtire cu morala vis-a-vis de oamenii care au pus osu sa ai tu unde sa aberezi si sa spui toate ineptiile, o fi ea libertate de expresie da nu vine la pachet si cu sodomizarea gazdei.

Cat despre discutia cu bisnita - link, photo evidence si conform regulamentului - cine vinde mai scump ca la magazinele din Romania (un subiect de asemeni discutat si ras discutat - nu putem lua etalon magazinele din afara pentru simplul motiv ca nu locuim acolo)

Si sa revenim la subiect vis-a-vis de vanzarea la supra pret - se practica peste tot (in special in vestul europei, SUA sau Japonia) pot da sute de exemple cu forumuri unde lumea se "lauda" cu mega super ofertele pe care le-a gasit la garage sale, yard sale, flee market sau pawn shop - dar cand vine vorba sa vanda produsul preturile devin chiar si cu 1000 % mai mari. (caz concert -> tipa care a gasit Stadium Events sigilat la garage sale la 25 centi si l-a vandut cu 40.000 $)

Deci eu cred ca voi propune sa se scoata de tot din regulament asta cu bisnita si sa lasam piata sa regleze pretul (pe cerere/oferta - cum se intampla si acum in 90 % din cazuri) cu ocazia asta poate threadul de "jocuri la preturi bune" va deveni mai "popular" printre noi, gamerii de rand.