Quote Originally Posted by kFcRooLS View Post
Si cam la ce pret ai ajuns?
>> Ventilatoare HDD > 4� (lateral, vin montate in suport pentru HDD)
VENTILADOR HD DOBLE XILENCE ::: APPinformatica.com :::

>> Ventilatoare Whisper > 10- 15� (spate, ventilatorul de serie inlocuit-face mult zgomot)
http://www.tuconsola.com/xbox-360-ventilador-whisper-rojo-p-314.html

>> Plexiglas(plasticul lateral transparent) 50cm x 50cm = 10� () in general le gasiti la dulapurile de extintoare,blocuri ,scoala etc... yo lam imprumutat de la mine de la scoala

>> Filtru/control de voltaj - 12� (sunt pentru PC vin 4, e nevoie doar de 1 cu putina rabdare se poate dezmonta tot) vin legate ventiladoare laterale la 12v merg la maxim si fac mult zgomot, o sa fac un video zilele astea, sa auzitii si voi
Cooltek LSK435B Rehobus 3.5" Black LSK435B Frontal Multifuncin

>> Total de 13�(ventilator spate) - ventilatoru lateral, filtru si plexiglas le aveam, cabluri, poze putin silicon si o sapt de munca ,,, imi place foarte mult, imi da cea mai mare satisfactie cand stiu ca lam facut io, depinde de fiecare , aveam bani sa ii dau pe o carcasa modificata dar daca vrei sa fi original iti murdaresti mainile si nu te dai mare cu ceva ce a facut altu, Toti avem acasa o masina de gaurit, daca nu io ceri lu vecinu, cu putina voiinta si indemanare se poate , Daca aveti nevoie de ajutor, va ajut incantat,

>> Foarte important sa gasiti magazine de informatica professionala, anu trecut ma plimbam prin Cluj si am intrat intrun.n magazin de informatica si am intrebat de curiozitate cat costa un HDD de 500gb si ala se radea de mine si imi spune > Nu exista asa ceva - altfel de magazine nu va recomand,,, preturile sunt din spania io aici locuiesc, sper ca in romania preturile sa fie mai ieftine dar nu cred, sunt cam aceleasi sau mai scumpe,.,