Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Carcase tuning XBOX 360
-
Member

Originally Posted by
mark
Ok. Deci mi-a venit urmatoarea idee. Stiu ca nu sunt primul dar ascultati-ma putin: As vrea sa mut "matele" Xbox-ului intr-o carcasa de PC. Pe langa faptul ca nu o sa mai fie ca un Xbox (stiu asta dar nu o luati in calcul) ce ziceti se merita. Ma gandesc ca nu o sa-mi dea RROD veci. Il ventilez de-l ia dracu cu ventilatoare din aste mari de 120 cm cu turatii maxim 3000 rpm si asa nu o sa se auda nimic. M-am gandit la ceva de genul celei din poza, sau ceva mai ieftin, daca stiti acele carcase de la PC-urile DELL negre care stau pe orizontala doar ca nu mai prea gasesc. Ce ziceti?
decat sa te complici atat cu rrod-ul �sa nu iti mai dea in veci...� mai bine iti iei un ps3 credema decat sa scoli blocul cand vrei sa te joci seara linisti +ca banii de ii bagi in el mai iti iei un ps3...without offense doar o opinie poti sa faci cum vrei....