Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Need for Speed: Shift 2
-
RPG and FPS fan

Originally Posted by
Pancu
salut am si eu o intrebare mar tenta sa cumpar si eu zilele urmatoare shift2 da intai as vrea niste pareri se merita sal cumpar ... se merita sal jucat cu joystick sau trebuie neaparat volan ?
Eu joc cu ds3-ul, experienced, no steering, no braking, full damage, medium AI. E superb jocul, nu ma mai satur de el. Gandeste-te ca locul 1 intr-o cursa, pe langa ca e greu de obtinut, nu e suficient! In permanenta esti solicitat de AUTOLOG sa te autodepasesti si sa scoti un timp cat mai bun/scor cat mai bun astfel incat sa-ti intreci prietenii din lista. Eu spun ca e un joc excelent, cu siguranta mult mai bun decat primul Shift iar ca o parere personala mai distractiv decat GT5 din cauza combinatiei ideale intre arcade si sim. Ti-l recomand cu cea mai mare caldura si daca te decizi sa-l cumperi lasa si un PSN ID sa ne regasim mai usor online (asta daca isi mai revine PSN-ul
)