Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God Of War 4 in septembrie 2012?
-
Junior Member

Originally Posted by
AndRewqp
vreau sa fac o singura observatie

"Dupa ce God Of War 3 a avut un succes extraordinar si a reusit sa vanda peste 1 milion de copii" de unde ai scos acest numar? m-am uitat in stirea originala si nu scrie nimic despre asa ceva. doar in America si doar in prima zi de lansare s-au vandut in 550.000 de jocuri, iar in total s-au vandut 3.75 de milioane de copii.
am gresit eu ..s-au vandut peste un milion de jocuri in primele 2 zile de la lansare
scuze de greseala ..ai mai jos un link unde te poti convinge 
God of War III slays 1 million - News at GameSpot
---------- Post added 23-04-2011 at 08:27 PM ----------
si am mai zarit o greseala facuta de mine ..pe care vreau s-o corectez ..
studiourilor Sony
Stanta Monica
nu e Stanta, ci e Santa ! ..dar probabil ca toata lumea stie asta