Single post: Tigara electronica
-
Junior Member
MonkY, tipul care mia adus mie si imi aduce mie este un britanic care are zeci de site-uri cu diverse...el numai cu asta se ocupa si acum se gandeste sa intre si in asta cu e-cig dar ii se pare prea mica afacerea sa faca ceva...cica el nici nu se baga daca nu iese din primele 2 luni 200 mii de lire profit. Iti dai seama ca mia picat fata. Oricum tipul are case in Londra, Sydney, Boston, Paris si acum si Bucuresti si se pricepe si mia zis ca nu transportul si nici taxele nu ar fi o problema pt el in romania in cantitati industriale cat bataia de cap si profitul mai mic. Sa vdm... poate il conving sa fac eu cu el...el doar sa se ocupe de transport iar eu de restul, poate iar conveni si alea care am zis mai devrele 15.99 lire tigara nu e made in China
. Oricum asta vroiam to point out ca cu toate ca suntem saraci ca tara si ca locuitori exista diferentele astea enorme la preturi la produse.
Si dc tot suntem pe forum de gaming sa dau exemplu calculatorul facut de mine pe componente... exact acelasi calculator de gamin' facut de mine in tara (asta cu cumparare de componente de la magazine diferite pt pret min.) ma ajungea 2500 euro pe cand el mia adus componentele din UK si ma ajuns app la jumate 1159.99 Lire. So go figure...o sa parasesc tara asta de *** cat mai curand posibil