Quote Originally Posted by Nefraim View Post
Multa bafta pe Xbox LIVE, daca tie ti se pare ca ti-a tras Sony teapa pentru faptul ca PSN-ul e cazut mergi si plateste ca sa poti sa joci multiplayer si sa ai acces la map pack-urile de la COD cu o luna mai devreme decat toti ceilalti.
Man ..wtf ....nici n-am zis , nici nu mi se pare si nici nu cred ca mi-a tras SONY teapa . Incercam sa spun ca SONY are o problema de credibilitate in momentul de fata . Nu au avut nici macar bunul simt sa dea o declaratie sa spuna oamenilor (vreo 70 mil cica ) daca datele lor confidentiale ( mai ales datele despre carduri ) sunt in siguranta acum ca le-a fost spart sistemul . Le-au trebuit vreo 3 zile ca sa recunoasca macar ca e vb de " An external intrusion"....
Eu sunt mai mult dezamagit si ma asteptam la mai mult de la SONY .Credeam ca s-au ocupat mai mult de PSN in ultimii ani , incat sa nu se ajunga aici . Si de ce nu , sunt dezamagit si de cum au gestionat "criza "asta .... poor customer service.
Chiar daca sunt mare fan SONY nu simt nevoia sa fiu avocatul lor atunci cand gresesc .