Single post: Clubul PlayStation 3
-
25-04-2011 23:10 #12390 SP
Banned

Originally Posted by
maweryck

Man ..wtf ....nici n-am zis , nici nu mi se pare si nici nu cred ca mi-a tras SONY teapa . Incercam sa spun ca SONY are o problema de credibilitate in momentul de fata . Nu au avut nici macar bunul simt sa dea o declaratie sa spuna oamenilor (vreo 70 mil cica ) daca datele lor confidentiale ( mai ales datele despre carduri ) sunt in siguranta acum ca le-a fost spart sistemul . Le-au trebuit vreo 3 zile ca sa recunoasca macar ca e
vb de " An external intrusion"....
Eu sunt mai mult dezamagit si ma asteptam la mai mult de la SONY .Credeam ca s-au ocupat mai mult de PSN in ultimii ani , incat sa nu se ajunga aici . Si de ce nu , sunt dezamagit si de cum au gestionat "criza "asta .... poor customer service.

Chiar daca sunt mare fan SONY nu simt nevoia sa fiu avocatul lor atunci cand gresesc .
Probabil ca nici ei nu stiau ce se intamplase inca. Am citit pe undeva ca ar fii aparut si probleme de harware. Crezi ca daca stiai mai devreme care ar fii fost cauza ai fii avut ceva de castigat? Nici ei nu stiu inca daca datele oamenilor au fost furate sau nu, deci nu au ce sa iti declare deocamdata.
Felicitari pentru mentalitatea ta de om incuiat. Se vede ca intelegi ce vrei si iei totul ca pe un atac.
Te-as ruga sa pastrezi constatarile tale inteligente legate de mentalitatea mea pentru tine. Nu te-am jignit, as prefera sa faci la fel.