Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
Ar fi foarte tare daca noi am dezbate subiectul aici si Wii2 va fi doar un wii cu hd. Glumesc, bineinteles.
cred ca aici e toata problema: depinde ce strategie vor urma cei de la Nintendo. Eu vad cam 2 variante:
1. wii 2: wii a avut un succes teribil, de ce sa nu continue cu aceasi formula ? Asta ar insemna ca noua consola ar fi un wii HD - cu un sistem comparabil cu ps3/xbox 360 sau doar putin mai puternic. Target-ul va fi tot casual gamerii, jocuri gen wii sports, fit, etc.
Avantaje: formula a dat roade odata, de ce sa nu functioneze si a doua oara ? ; costul mic de productie
Dezavantaje: nu se stie comportamentul casual gamerilor - se vor ingramadi ei sa cumpere un nou wii ? adevarul ca asta reprezinta o mare necunoscuta.

2. "powerhouse" nintendo: Nintendo se decid sa recastige hardcore gamerii si scot un sistem mult superior ps3/x360 (sa zicem de 2-3 ori mai puternic - ceva de genu quad core processor si 4 gb de ram)
Avantaje: nintendo ar putea sa prinda pe toata lumea: sa readuca core gamerii la nintendo, pastrand si casuallii cu jocuri ca sports, fit, etc. Si-ar extinde baza, si nu ar fi dependenti de necunoscuta "casual gamer" - daca acestia se vor hotari sa achizitioneze un nou nintendo.
Dezavantaje: costul mai mare; posibilitatea ca tentativa sa esueze.

Ramane de vazut pe ce drum o va apuca Nintendo.