Quote Originally Posted by LucKos View Post
Pai dc nu e cutie metalica mai dai un mail la MK si le ceri confirmare, pt ca ai vazut ca la alte magazine au trimis altceva si tie ti-au trimis alte specificatii prin mail si tu ca si magazin care vrei sa ai clienti multumiti si nu vrei sa-ti scada vanzarile vrei sa ai o acuratete cat mai mare a descrierii produselor pe care le vinzi!!!
Mai ales ca esti magazin on-line si clientul nu poate sa vina la vitrina sa vada ce vinzi!

Nu mai fi Gica Contra sau Aparatorul cauzelor pierdute (Mama Dolores), pentru ca nu e cazul (cel putin in cazul asta)!

LE. Si oricum nu poti sa vi cu un argument la client de genul "nu stiu". In cel mai rau caz ii zici ca astepti sa-ti intre produsul in stoc, verifici si confirmi!

Dar mai bine il lasam pe Razvan sa ne raspunda

Eu unul zic sa o continuati pe PM,iar ideea care ai spus-o tu LucKos se intampla dar nu in Romania eu cunostinte care lucreaza in bransa si nu e asa cum zici tu mai avem mult de muncit sa putem ajunge la stadiul pe care il consideri tu ca firma Gameshop ar trebui sa il aiba,eu unul nu tin partea nimanui si stiu prea bine cum e sa dai bani pe ceva si sa primesti altceva.Asa ca stai calm,nu te mai impacienta degeaba, eu unul consider ca Razvan isi face datoria cum trebuie acum fiecare considera la randul lui ca e bine sau nu. Parerea mea e sa mai astepti putin si sa vezi ce se va intampla daca nu esti multumit de continut il poti returna!