Inca nu se stie pretul... dar sincer... deja se exagereaza cu tablet-urile bazate pe Tegra 2 si Android 3.0 Honeycomb. Pe langa faptul ca e penurie de aplicatii si jocuri (a se citi "tinde spre zero") pentru Honeycomb... majoritatea cred ca deja e suprasaturata de zecile de tablet-uri anuntate pe principiul "1 pe zi". Si cred ca e acea majoritatea care pusa in fata atator optiuni se decide sa nu riste si sa mearga pe iPad (2 de preferat)

Serios acum... too much is sometimes just too much. Intr-o piata unde tabletul celor de la Samsung (Galaxy Tab) s-a vandut la aproximativ 1.5% din target, sa vii cu n tablet-uri care in principiu fac acelasi lucru, doar ca sunt mai scumpe... e dezolant. Mai rau e ca fiecare a inceput sa-si lanseze propriile servicii de tip Marketplace (vezi Samsung care nu stiu daca are 10 aplicatii - din care vreo 2 usefull - dedicate Tab-ului), fiecare isi customizeaza Androidul de-l aduc in ultimul hal (nu inteleg ce fel de developeri au cei de la Samsung de exp. de reusesc sa-l aduca la 50% din viteza)...

Sincer... daca o vor tine tot asa, Android va deveni noul Windows Mobile... Deja antivirusi sunt, malware avem, spyware este... Ah, si sa nu credeti ca vorbesc din perspectiva unuia care e fan Apple. Oh no. Am avut Dell Streak si Galaxy Tab si sincer nu mai stiam cum sa scap de ele. Ca sa nu mai zic ca am si acum un Galaxy Tab pe birou care a murit ca urmare a unui update oficial de la Samsung. Si pentru care am suport fix zero...

So... revenind la stire, cred ca Sony ar face bine sa-si repare problemele cu PSN-ul, sa se concentreze pe NGP si pe urmatorul PlayStation... ca de mult nu am mai auzit cuvantul "inovatie" la ei. Sper sa nu mearga in aceeasi directie pe care au ales-o pt. TV-uri de exp...