Single post: Kinect (Project Natal)
-
Member
Okayo...nu stiu care din noi e mai frustrat, tinand cont de faptul ca nu suporti nici un comentariu negativ la adresa kinectului.
Evident ca fiecare e liber sa joace ce vrea - dar nu prea vad ce legatura are asta cu postul meu.
Afirmatia mea tine cont de urmatoarele date:
1. jocurile aparute pana acum pe kinect - si a trecut jumatate de an
2. jocurile anuntate - este o lista pe wikipedia.
Nimic - si exista niste motive serioase pt care producatorii nu se ingramadesc sa scoata jocuri pt kinect, desi se vinde asa de bine:
- precizia: la kinect este slaba, din aceasta cauza sunt doar jocuri simple, pt ca pt miscarile complexe kinect-ul nu are precizia necesara
- tehnologia are anumite limite - nu este adecvata la multe genuri: inchipuie-ti cum ai juca Gears of war, Street Fighter IV, Mario, Fifa 2011, sau Fable cu kinect-ul. Pt simulatoare de dans este excelent, dar pt restul...
Astea-s motivele pt care am facut afirmatia de mai sus, si pt care consider ca Adrian poate astepta mult si bine "joace puternice".
@ Dj mo: iti place bobul meu de tarata ? apropo, imi place cum apare in filmuletul tau ..."input emulator" sa nu-mi spui ca foloseste un laptop si homebrew.