It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Well Emanuel.
First. Nu vorbi despre ceva pe care-l ai si nu-i stii capacitatile.
Eu am jucat asa: Sports, Adventure, DAnce si Fitness
In fiecare din ele exista parti accurate ca si lag-uri. In adventure spre ex. de multe ori imi interpreteaza aiurea miscarile dar asta tine de mai multi factori: lumina, prezenta unui alt jucator(in mare parte un copil care nu oaca in spatiul lui), spatiu, etc. In schimb cand fac fitness(asta insemnand singur) si nu execut o miscare cum trebuie ma taxeaza si vorbesc destul de serios cand zic ca miscare mea (caci apar si eu pe ecran in paralel cu instructorul) se vede cat se poate de accurate. Poate ca este unul din cele mai precise jocuri.
Ideea e urmatoarea: kinect asa cum e el acum nu este inceputul si sfarsitul. Poti lua in calcul update-uri (de sistem), eventual kinect 2 si tot asa. E doar primul pas. Viitorul inseamna evolutie. Azi nu a inghetat si gata, asta e tot.
Si revenind la jocurile pe care le-ai numit Gears si Fable nu am jucat, nu stiu.
Ptr Street fighter exista ceva similar si se numeste Fighters Uncaged si chiar Kinect Sports care poate fi dus mai departe. La nivel fighting crede-ma nu mi se pare greu de adaptat doar ca e mai dificl la a lua in calcul multe combouri, dar daca te gandesti la K1 fighting e abordabil. La fel si pentru Fifa inceputurile sunt in Kinect sports. Mai basic, dar sunt. Uita-te la Fifa de acum 100 de ani si ai sa vezi cum era, asa e si Kinect acum la inceput de drum.
Mario (fiind proprietar Nintendo) nu ai sa-l vezi pe Xbox dar chiar si daca ar fi eu vad ca e cel mai simplu de realizat pentru ca la sarituri se intampla ca la Joyride (dai din maini si conduci masina, respectiv bagi speed). De fapt si exista un joc cu Sonic, echivalent Mario sa-i zicem ptr. Xbox.
Shootere dupa cum ai vazut in filmuletul anterior se pot aborda. Am vazut chiar si jocuri de strategie care cu controlerul erau sincer cam aiurea de jucat (din punctul meu de vedere).
La nivel de content poarta e deschisa. ramane ca produicatorii de jocuri sa vada daca e rentabil sa faca jocuri avansate ptr kinect sau nu. daca e profitabil? Caci de asta depinde de profit. Iar faptul ca Forza Motorsport scoate joc ptr Kinect, Starwars Force Unleashed la fel eu zic ca sunt inceputuri promitatoare.
Remeber: Never say never.
---------- Post added 28-04-2011 at 02:57 PM ----------
Un review la Fitness evolved care iti zice si de bune si de rele. Exercitiile incep de la un anumit moment sa fie mult mai rapide, intr-atat incat daca ai gresit ceva ai pierdut ritmul si efectiv nu te mai sincronizezi cu instructorul pierzand astfel puncte. Atunci se vede clar cat este de accurate si cat nu. Iar eu vad faza ce tine de acuratete influentata de mai multi factori dar in principal de lumina: una puternica (cum ar fi razele soarelui) dau senzorul peste cap, lumina din spate si puternica la fel, nepozitionarea in zona cea mai buna, pozitia senzorului, etc. Practic ar trebui sa-ti aloci un spatiu potrivit si apoi sa cauti o solutie de iluminare cat mai buna pentru ca partile corpului sa fie perfect vizibile (lucru pe care marea majoritate nu le-am face pentru ca jocul nu inseamna sedinta de foto-shooting)