Single post: Kinect (Project Natal)
-
Member
Pai vezi incepi deja sa vezi nuante.
La ora actuala nu inseamna in viitor... caci exact ca la orice produs evolutia si perfectiune tehnologica vine cu timpul. Oamenii cumpara la inceput sustinand astfel costul tehnologiei existente(pentru care cineva a finantat in trecut pentru a o face disponibila) dar punand bazele pentru tehnologia viitoare. Fara cumparatura nu se sustine progresul viitor. Si din experienta pe masura dezvoltarii, tehnologia se ieftineste in principiu. Vezi costul unui 1mb de ram la inceputuri (cand mai fiecare aveam maxim 2 mega) si vezi costul 1G de ram acum.
In cazul unui shooter poti lua in calcul chiar folosirea unei arme de plastic ca la wii. Anyway eu cred ca posibilitatile exista, sunt demult testate si utilizabile cu un grad mare de acuratete pentru a fi sesizate de om. Depinde doar de costuri.
Despre Fighters nu am zis ca e un joc bun sau rau ci am zis ca exista inceput pentru un asemenea gen de joc. E o diferenta.
Anyway, nu ramane fixat in prezentul incert si vezi asa ca o idee un posibil viitor in care poate o sa ai doua Kinecturi care reimpreuna iti vor face o imagine 3D a ta in tv-ul 3D si care cu un al 3-lea senzor iti vor capta pozitia armei din dotare cu care magelaresti armatele de zombi pe care le vezi cu cei doi ochi prin ochelarii 3D sau poate fara ochelari.
What I mean is controlerul tinut in maini si actionat doar prin joystickuri candva isi va da si ultima suflare.
---------- Post added 29-04-2011 at 01:57 PM ----------
VR Fruit Ninja Game Hack Makes Slashing Fruit Even More Fun | Ubergizmo