Single post: Tekken Tag Tournament 2
-
Member

Originally Posted by
carcru
Oricum,true ogre nu a fost overpowered nici �n Tekken 3 , aşa că nici �n Tekken Tag Tournament 2 nu va fi overpowered,cel puţin aşa g�ndesc eu.
Daca o luam asa, nici Jinpachi nu era "OP" in T5 si TDR; da, era cheap pana la dumnezeu, dar daca stiai ce sa-i faci il bateai fara probleme. Personal il rupeam cu Paul de nu stia de el. AI-ul in Tekken nu a fost niciodata laudabil, era mereu praf pe orice dificultate si mereu gaseai chesti pe care le puteai exploata pentru a-l bate fara probleme... un exemplu off the top of my head, ar fi in TDR, daca dadeai cu Heihachi numai d1,2 compul niciodata nu tinea garda la a doua lovitura, sau chiar daca by chance mai tinea uneori, niciodata nu punish-uia corect iar urmatoarele X si le lua in freza.
Eu am jucat destul de mult TTT1 la vremea lui si dupa si stiu cat de al dracului pot fi atat Ogre cat si True Ogre jucati calumea: stamina foarte mare, maini si picioare foarte lungi ce insemna un foarte bun keep-away game, damage foarte mare pe combos si grab-uri, unblockables foarte rapide si greu de evitat... simply put, ambii erau enervant de buni for no reason except ca erau bossi. Mai trist era ca, la campionatele tinute pe atunci de TTT1, nici unul din ei nu era banat si lumea abuza de ei intr-o veselie.
Jinpachi imi place oarecum ca il introduc in TTT2 in forma umana, insa nu imi place ca i-au pastrat blast-ul ca unblockable. T.Ogre can burn for all I care.