Quote Originally Posted by MonkY View Post
Scuza-ma mamutu, dar asta deja nu mai e piraterie... asta e culmea (nesimtire selectiva s-ar putea numi). Adica ai bani de puncte, de Live, de consola, de Kinect, de televizor FullHD, dar nu ai de jocuri? Come on... Vorba unuia: "Pai ori suntem pirati, ori nu mai suntem?"
Pai cand e asa usor sa furi piratezi, de ce sa n-o faci, nu ? Am si eu cateva cunostinte care gandesc asa. Recent i-am zis la cineva ca am luat niste jocuri foarte ieftine (jocuri excelent de PC cu 20 lei si de XBOX 360 si PS3 cu 25 lei) si mi-a zis ca nu merita, cum sa dai bani pe jocuri cand le poti lua gratis ?

Normal ca tipul avea acasa TV de 107 cm, full hd, a dat peste 4.000 lei cand l-a cumparat, are si calculator puternic si PS3 (normal ca modat). Dar nu are nici macar un joc original si ma considera fraier ca eu imi cumpar o gramada de jocuri originale.

Imi doresc enorm ca urmatoarea generatie de console sa fie imuna la modari si piraterii, dar stiu ca e cam imposibil asta... Din pacate multi oameni n-o sa cumpere jocuri sau programe/filme/muzica decat daca-s obligati.