Din pacate din toata mascarada asta nu au de suferit decat gameri......legat de hack-eri, si asta e o parere strict personala bazata pe cele intamplate in ultima vreme: eu cred ca fac parte din gruparea Anonimus, sau cel putin o bransa ce are legaturi cu acestia.

Se pare ca nu au realizat initial de impactul pe care il vor crea in momentul "spargerii" PSN-ului, si la fel nu cred ca intentia lor a fot sa fure identitatea cuiva sau mai rau datele de pe cardul de credit.

Nu vi s-a parut putin ciudat ca nici GeoHotz si nici Anonimus nu au avut de comentat nimic timp de mai mult de o saptamana de la caderea PSN-ului.....abia astazi sau ieri au intervenit cu declaratii de dezmintire, precum ca nu au nici o legatura......dintr-o data nu mai au nimic cu Sony.....strange?....huhh?
Si pana mai ieri Anonimus declarau celor de la Sony sa se pregateasca de o lovitura fara precedent, daca retin eu bine au dat si o data, 16 aprilie, la fel Geo Hotz, imediat dupa ce a fost achitat in procesul cu Sony declara ca ii sustine pe Anonimus.....acum ca gluma sa ingrosat sunt dintr-o data mielusei, hackeri cu principii, vezi doamne!?

Nu ramane decat sa asteptam cu toti si sa vedem cum se vor derula lucrurile, insa trebuie sa privim si altfel lucrurile la modul pozitiv. Sa speram ca Sony s-a trezit si nu va mai repeta greselile pe care le-a facut si in plus vor veni cu un PSN mai de calitate si de ce nu sub presiunea actuala sa introduca servicii de mult asteptate precum cross game chat, schimbarea ID-ului, etc.

Am avut niste nervi ca nu am putut baga un BadCompany2 pastele asta....noroc cu bicicleta, m-a scos, nu am stat in casa sa imi rod unghiile pana cand revine PSN-ul.Acum ca se anunta vreo patru zile de ploaie nu stiu ce o sa fac....eventual mai trag de niste trofee la Castelvania:LoS.