Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2831 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    foarte tare animaţia de mai sus...
    THOR
    O sa fac altceva... voi spune la ce ma aştept de la film ca apoi sa spun ce am primit de la el...

Ce ma aştept de la el?
    • acţiune faină şi aici intra şi povestea...
    • personaje care să-mi placă şi aici actori care să joace bine (deja cred că singurul care �mi va plăcea va fi Anthony Hopkins)
    • efecte speciala mai bune dec�t la Avatar...
    • nuditate de la Portman (dar deja cred ca cer prea mult...)
    şi ce am primit?

• efectele speciale sunt puţin cam slăbuţe, dar cred ca e de vina cinematograful din oraş... cred ca au adus o variantă a filmului cu efecte mai slabe dec�t ar fi trebuit...
    • mi-a plăcut reimaginarea lumii zeilor nordici şi modul de-a trăi...
    • prea �ncearcă sa fie funny cu glume şi chestii din astea dar sincer... multe pică seci
    • Loki mi s-a părut o păsărică speriată... spre dezamăgirea mea enormă. Cel puţin �n prima parte din film parcă este o fetiţă mică...
    • Mi-a plăcut tipul din Exorcistul (parcă �l chema Stellan Skarsg�rd) c�t despre restul actorilor şi-au făcut datoria
    • sincer şi chiar regizorul/actorul Kenneth Branagh stimă şi respect pentru acest film foarte fain care nu pare grăbit şi merge la un pas foarte fain �nc�t poţi savura filmul pentru ceea ce vrea să fie... un blockbuster de vară...
    Toate ca toate... acest film pot spune că mi-a plăcut! Deoarece sincer nu aveam cine ştie ce aşteptări de la acest film... nefiind un mare fan al personajului... aici vorbesc strict de benzi desenate. Eu �l recomand cu drag! Un film fain pentru vară... a meritat vizionarea lui şi mi-a plăcut mult mai mult dec�t mă aşteptam
    THOR 9/10
    Attached Images Attached Images thor-124301l.jpg