Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2831 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    foarte tare animaţia de mai sus...
    THOR
    O sa fac altceva... voi spune la ce ma aştept de la film ca apoi sa spun ce am primit de la el...

Ce ma aştept de la el?
    • acţiune faină şi aici intra şi povestea...
    • personaje care să-mi placă şi aici actori care să joace bine (deja cred că singurul care �mi va plăcea va fi Anthony Hopkins)
    • efecte speciala mai bune dec�t la Avatar...
    • nuditate de la Portman (dar deja cred ca cer prea mult...)
    şi ce am primit?

• efectele speciale sunt puţin cam slăbuţe, dar cred ca e de vina cinematograful din oraş... cred ca au adus o variantă a filmului cu efecte mai slabe dec�t ar fi trebuit...
    • mi-a plăcut reimaginarea lumii zeilor nordici şi modul de-a trăi...
    • prea �ncearcă sa fie funny cu glume şi chestii din astea dar sincer... multe pică seci
    • Loki mi s-a părut o păsărică speriată... spre dezamăgirea mea enormă. Cel puţin �n prima parte din film parcă este o fetiţă mică...
    • Mi-a plăcut tipul din Exorcistul (parcă �l chema Stellan Skarsg�rd) c�t despre restul actorilor şi-au făcut datoria
    • sincer şi chiar regizorul/actorul Kenneth Branagh stimă şi respect pentru acest film foarte fain care nu pare grăbit şi merge la un pas foarte fain �nc�t poţi savura filmul pentru ceea ce vrea să fie... un blockbuster de vară...
    Toate ca toate... acest film pot spune că mi-a plăcut! Deoarece sincer nu aveam cine ştie ce aşteptări de la acest film... nefiind un mare fan al personajului... aici vorbesc strict de benzi desenate. Eu �l recomand cu drag! Un film fain pentru vară... a meritat vizionarea lui şi mi-a plăcut mult mai mult dec�t mă aşteptam
    THOR 9/10
    Attached Images Attached Images thor-124301l.jpg