Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
02-05-2011 23:32 #2839 SP
Senior Member

Originally Posted by
Laurentiu
Intrebarea este l-ai vazut la cinema? Sau tot varianta "mega-buna" de pe net. Ca si la X-man Wolverine daca va aduceti aminte printre primele variante care au aparut pe net era cea in care se vedeau atele si nu prea avea efectele inca bagate.
Nici un cinema care se respecta nu taie din filme (ever).
Acum pot spune si eu ca am vazut Thor si a fost tot ce am asteptat si peste. Se vede ca este facut de cei care fac si IronMan si acest film este langa ele. Efecte foarte bune, coloana sonora impecabila, actorii joaca bine pentru acest gen de film.
de văzut l-am văzut! Acasă la home cinema... si chestie cu cinema cu varianta nereusita a fost o gluma... dar sincer ar fi absorbitant sa te duci la fiecare film care apare la cinema! Nu cred ca exista careva care se duce la toate 1000+ filme care apar pe an, la cinema la fiecare in parte... şi sincer a fost calitate nu "mega-buna" dar buna incat sa savurez filmul pt ceea ce este... un blockbuster reuşit...! Dar mi se pare mie sau cam te iei de ceea ce spune eu?! sper sa mi se para
! si nu prea am obiceiul de-a spune vrute si nevrute fara sa ma ceva backup.... sincer... daca zic ca l-am vazut inseamna ca l-am vazut...
nu vreau sa ma cert cu nimeni!